AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2019 08:36
Av av av: Sevilla-spiller saver Liverpool-talent over med vanvidstackling

Yasser Larouci måtte bæres fra banen efter at være blevet sparket ned med fuldt overlæg.


Tacklinger er en del af fodbold, men i venskabs- og preseason-kampe er der en uskreven regel om, at man ikke overgør dem.

Det havde Sevillas Joris Gnagnon åbenbart misforstået i nattens kamp mod Liverpool, da han valgte at sparke unge Yasser Larouci midtover i 2-1 sejren til den spanske klub.

En sådan tackling hører ingen steder hjemme, og Gnagnon fik med dét samme det røde kort at se. Efterfølgende måtte det 18-årige Liverpool-talent bæres fra banen på en båre, men Jürgen Klopp kunne efter kampen fortælle, at Larouci umiddelbart er sluppet med skrækken.

- Det er for tidligt på sæsonen for mig til at skabe overskrifter ved at sige, hvad jeg synes om den tackling, men det ser ud til, at Larouci var heldig, kunne en mærkbart utilfreds Klopp sige om situationen.

Gnagnon kunne også godt selv se, at han havde haft en hjerneblødning på grønsværen og undskyldte ligeledes for sin ekstremt usympatiske tackling.

- Jeg vil gerne offentligt undskylde overfor Liverpool, familien til Larouci og til fansene, skrev Sevilla-spilleren på Twitter.

- Det var en afskyelig handling fra min side af. Uanset årsagen, så er det ikke noget, der skal ses på en fodboldbane. Alle mine bønner er med spilleren og hans familie.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED