Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2021 09:40
Av Arsenal: Profil foretrækker denne klub over Gunners

Arsenal er ikke ligefrem Ruben Neves' drømmedestination.


Ruben Neves er en ombejlet herre. Den portugiskse midtbanemand fra Wolverhampton har været på flere klubbers radar i en del år efterhånden.

Adskillige Premier League-klubber har altså interesse i Neves. Heriblandt Arsenal som er voldsomt interesserede i at hente Wolverhampton-profilen til Emirates, men desværre for dem, så holder Manchester United også øje med Neves og dét står i vejen for at Neves skulle tage turen til London lige nu.

Det fortæller Eurosport-journalisten, Dean Jones.

Og Neves, der måske kunne være fristet til et nyt eventyr, er da også klar over de to klubbers interesse, men det Manchester United der trækker mest som det ser ud lige nu.

- Hvad angår Neves, så har de absolut prøvet. Spilleren er ikke så sikker på, at skiftet er det rette for ham lige nu, og med Manchester United der også holder øje med ham, så vil han hellere afvente og se om det i stedet kan lade sig gøre.

Ruben Neves kom til Wolverhampton for fire år siden som en del af den portugisiske invasion, der siden har fået etableret sig i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE