Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 14:50
Aubameyangs forklaring: Derfor er Arsenal-stjernen i måltørke

Pierre-Emerick Aubameyang er sikker på, at han kan vende tilbage til sine målscoringsdage.


Fra sin debut og frem til slutningen af sidste sæson stod Pierre-Emerick Aubameyang noteret for 55 scoringer i 85 kampe for Arsenal. Men i de seneste 15 optrædener for klubben er det kun blevet til tre.

Men den 31-årige Arsenal-stjerne, som forlængede sin kontrakt med klubben kort efter sæsonstarten, mener, det er helt naturligt at opleve måltørker som angriber. Særligt når man fysisk er udmattet efter en lang sidste sæson.

- Jeg har haft problemer siden starten af denne sæson, men jeg tror, det er en del af fodbold. Vi gav os fuldt ud mod slutningen af sidste sæson for at vinde FA Cuppen og kvalificere os til Europa League, for det var vigtigt for klubben, fortæller Aubameyang til Sky Sports.

- Nogle gange har man op- og nedture, som man må forsøge at kontrollere, så godt man kan. Jeg har forsøgt, men jeg har endnu ikke haft de bedste præstationer. Jeg er stadig positiv, og jeg tror, jeg kan vende det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED