Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 10:21
Auba flirter med Arsenals toptransfermål: Jeg håber han kommer til klubben

Pierre-Emerick Aubameyang fortæller i et interview med Daily Mirror, at han håber på, Houssem Aouar skifter til Arsenal.


Hvor Thomas Partey tidligere i transfervinduet var Arsenals absolutte førsteprioritet, ser det nu ud til, at klubben i stedet har sat en transferblitz ind på Houssem Aouar.

Der er lidt tvivl om, hvorvidt Arsenal har budt én eller to gange på Lyon-stjernen, men der er blevet budt. Og der er blevet afvist. Football London kunne dog forleden berette, at The Gunners var klar til at forbedre sit bud.

Samtidigt sætter Pierre-Emerick Aubameyang også en charmeoffensiv ind efter midtbanespilleren.

- Han er virkelig en god spiller, og jeg håber, vi er heldige med at have den type spillere i klubben. Jeg er sikker på, han kan bringe meget til holdet, fortæller Aubameyang til Daily Mirror.

- Jeg håber, han kommer, selvom han er Lyon-spiller.

Aouar spillede søndag sin kamp nummer 100 for Lyon. En 1-1 kamp mod Lorient, hvor franskmanden selvfølgelig blev adspurgt om, hvorvidt spekulationerne om hans fremtid påvirkede hans præstationer på banen.

- Nej, slet ikke, det forstyrrer intet. Det er på banen, vi skal forbedre ting, og man kan ikke gemme sig bag rygterne og bruge dem som undskyldning, sagde Aouar til Canal Plus.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED