AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2020 17:23
Atletico-præsident: Folk sagde Liverpool var verdens bedste hold

Atletico Madrid-præsidenten Enrique Cerezo var på den grønne gren dagen efter sejren over Liverpool.


Den, der slår først, slår hårdest, mener Atletico Madrid-præsidenten Enrique Cerezo, der efter onsdagens sejr over Liverpool føler, at den spanske storklub har gode chancer for at avancere til kvartfinalen.

- Skulle man tro medierne, så var vi døde og begravede allerede for en uge siden, men nu er vi i den grad i live i dette opgør, siger Cerezo ifølge Daily Mirror.

- Liverpool havde spillet 30 kampe uden nederlag og folk sagde, at de var det bedste hold i verden. Der er stadig endnu en kamp, men vi har genfundet os selv, og det er den bedste nyhed.

Samtidigt kom Cerezo også med en diskret stikpille til Liverpool om, at Anfield er så gammelt et stadion, at det ikke ville kunne håndtere samme lydniveau, som Atletico-fansene lavede på Wanda Metropolitano tirsdag aften.

- Det var en fornøjelse at se vores fans så dedikerede. Det var helt og aldeles spektakulært. Anfield er et stort stadion, men det er gammelt, og det ville sikkert ikke klare UEFAs sikkerhedsinspektion, hvis det skulle igennem det, siger Atletico-præsidenten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED