AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 08:31
Atletico åbner op for Arsenal: I kan bytte denne spiller til Partey

L'Equipe skriver, at Atletico Madrid er klar til at handle med Arsenal denne sommer.


Atletico Madrid har taget kontakt til Arsenal om Alexandre Lacazette, og det kan ende med at blive et win-win for begge klubber.

Det spanske storhold er nemlig åbne for at indgå en byttehandel med The Gunners, hvor Thomas Partey bliver udvekslet for den franske Arsenal-angriber.

Det skriver L'Equipe denne tirsdag.

27-årige Partey skulle være Arsenals absolutte topprioritet i dette transfervindue, men der er blevet sået tvivl om, hvorvidt The Gunners var i stand til at betale midtbanespillerens frikøbsklausul på £45 millioner.

Derfor kan det kun være godt nyt, at Atletico Madrid er åbne for en byttehandel, selvom det er uvist, om Lacazette ønskes skibet videre eller ej.

Franskmanden har endnu to år tilbage på sin kontrakt, men der er næppe nogen tvivl om, at Mikel Arteta og Arsenal ville foretrække at få forlænget med Pierre-Emerick Aubameyang, hvis det er muligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED