Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 22:35
Atkinson tog fejl: Ronaldo skulle have haft straffespark

Martin Atkinson er blevet informeret om, at han begik en fejl ved ikke at give Cristiano Ronaldo et straffespark.


Cristiano Ronaldo havde god grund til at følge sig snydt, da han blev nedlagt i feltet af Vladimir Coufal mod slutningen af søndagens kamp mod West Ham.

Premier League-dommerne har i dag fået feedback på deres præstationer i femte spillerunde, og her lyder meldingen blandt andet, at Martin Atkinson skulle have tildelt Cristiano Ronaldo et straffespark.

Det skriver The Times.

Den rutinerede dommer mente i kampens hede ikke, at der var nok kontakt til at give Manchester United et forsøg fra 11 meter, og i VAR-rummet var vurderingen heller ikke, at der var tale om klar og tydelig fejl af Atkinson.

Dommergruppen havde dog gerne set, at VAR-dommeren havde bedt Atkinson om at kigge situationen igennem på skærmen på sidelinjen.

Ydermere forlyder det, at der er tilfredshed med den linje, som dommerne har lagt indtil videre i sæsonen, hvor der generelt skal lidt mere til for at tilkæmpe sig et straffespark.

I denne sæson er der indtil videre blevet fløjtet 13 straffespark i 50 kampe, hvilket giver 0,26 straffespark pr. kamp.

Da der blev spillet med en mildere linje i sidste sæson, blev der tildelt 125 straffespark fordelt over 380 kampe – og dermed altså 0,33 straffespark pr. kamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE