AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2022 22:21
The Athletic: Denne faktor var afgørende for Guardiola-forlængelse

Pep Guardiola forlængede onsdag sin kontrakt med Manchester City.


Pep Guardiola har onsdag sat sin underskrift på en forlængelse med Manchester City, således aftalen nu løber frem til sommeren 2025.

Og ifølge det normalt troværdige medie The Athletic, var der en særlig faktor, der var afgørende for, at den spanske manager skrev under på papiret.

Han hedder Erling Haaland.

Ifølge The Athletic, var Guardiola fast besluttet på at hente den norske komet til klubben i sommervinduet, og nordmanden succes foran målet har været en helt afgørende faktor for, at Guardiola i sidste ende valgte at forlænge med klubben.

Haaland har siden sin ankomst fra Borussia Dortmund i sommer bidraget med 23 mål og tre oplæg i 18 kampe for Manchester City.

Guardiola ankom til Manchester City siden 2016 og har siden bragt fire Premier League-titler og syv engelske pokaltitler til klubben.

Og skulle de to - Guardiola og Haaland - følges ad, så er der muligvis udsigt til, at spanieren bliver på Etihad Stadium frem til sommeren 2027. Her udløber nordmandens kontrakt nemlig. Der går dog rygter om, at der træder en frikøbsklausul i kraft fra sommeren 2024.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE