AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 10:49
Aston Villa genoptager jagten på tidligere Liverpool-profil

Aston Villa har efter sigende ikke opgivet at hente Daniel Sturridge tilbage til Premier League.


Der var engang, hvor Daniel Sturridge var en af Premier Leagues farligste spillere, men efterfølgende blev englænderen sat tilbage af skader, og i sommeren 2019 forlod han Englands bedste række for at søge lykken i tyrkiske Trabzonspor. 

Opholdet i Tyrkiet har dog ikke været den helt store succes, og i januar var der rygter om, at Aston Villa ville hente ham tilbage til England. 

Skiftet blev dog aldrig til noget, men Aston Villa har angiveligt ikke opgivet at lokke Sturridge hjem. 

Ifølge det tyrkiske medie Fotospor er oprykkerne klar til at afgive et bud, når transfervinduet igen åbner til sommer, og med hans præstationer i denne sæson er det ikke usandsynligt, at Trabzonspor vil sælge. 

30-årige Sturridge nåede at spille for Manchester City, Bolton, Chelsea, West Bromwich og Liverpool, inden han forlod landet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED