Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 13:23
Aston Villa forventer "monster-bud" fra United til sommer

Football Insider skriver, at Aston Villa har en forventning om, at De Røde Djævle kommer til at byde stort på en af klubbens stjerner denne sommer.


Overraskende nok er det ikke Jack Grealish, men i stedet Emiliano Martinez, som Aston Villa frygter for at miste til Manchester United denne sommer. Football Insider erfarer, at Birmingham-klubben regner med at skulle tage stilling til et "monstrøst" bud fra Manchester United på den argentinske keeper.

Det er endnu under 12 måneder siden, at Martinez skiftede Arsenal ud med Aston Villa i en transfer værd op til £20 millioner. I sin debutsæson for The Villans har han måske været den bedste målmand i Premier League, og derfor er han nu havnet i toppen af Manchester Uniteds transferplaner.

Det engelske storhold har planer om at tage afsked med både David de Gea og Sergio Romero efter denne sæson, og det åbner op for den potentielle rekruttering af Martinez, skriver Football Insider.

Man skal aldrig sige aldrig, men det lyder ikke som en transferplan, der har særlig stor chance for at lykkes. Først og fremmest bliver det svært at skille sig af med David de Gea. Dernæst forlod Emi Martinez Arsenal, fordi han havde en drøm om at blive førstemålmand.

Derfor gider han næppe skifte til Manchester United for så at blive backup til Dean Henderson. Den unge englænder har heller ikke nogen intentioner om at være andetvalg, så rekrutterer man Martinez som ny førstekeeper, står man også til at miste Henderson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED