AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:08:2020 15:37
Assistent joker om Klopp: Han er som Conor McGregor

Jürgen Klopps højre hånd i Liverpool Pep Lijnders har delt en sjov anekdote om tyskeren, der tilsyneladende ikke kun går op i fodbold.


Fodbold kan hurtigt konkluderes at være Liverpool-træner Jürgen Klopps hjemmebane, men det ser omvendt heller ikke for galt ud på padel tennis-courten afslører tyskerens assistenttræner Pep Lijnerds i et lystigt interview med Mirror.

Anekdoten tager udgangspunkt i en pre season-lejr for fire år siden, der sidenhen har startet en indædt konkurrence mellem de to, hvor Lijnders videre beretter om Klopps fanatiske tilgang til alt slags sport, der kan få ham til at minde om den karasmatiske MMA-fighter Conor McGregor.

- Det startede for fire år siden i en pre season-lejr i Tenerife. Vi var en række trænere og et par spillere, der skulle spille padel tennis, hvor de fleste af os til at starte med slet ikke vidste, hvad det overhovedet var for noget, indleder Lijnders.

- Vi spillede det endda helt forkert. Det fandt vi først ud af, da en spanske padel tennis-træner kom forbi og spurgte, hvad det dog var vi havde gang i. Derefter gik det løs, og da vi kom hjem til Liverpool, var der allerede bygget en padel tennis-bane på Melwood, og vi spiller det stadig hele tiden.

Klopps engament spillede nok en gang en central rolle.

- Jürgen bliver helt fanatisk omkring det, og han er faktisk god, men det siger vi aldrig højt - ellers begynder han at trave rundt som Conor McGregor.

- Han kæmper indædt for ethvert point. Selv når jeg vinder, formår han at komme under huden på mig. Så når det endelig er mig, der sejrer, sikrer jeg mig, at alle i klubben får ren besked, fortæller en storsmilende Lijnerds.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED