AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:10:2022 14:05
Assistamok: De Bruyne overgår Premier League-legende

Kevin De Bruyne har overgået en af Premier Leagues bedste midtbanespillere gennem tiden.


Med sine to assists i kampen mod Manchester United søndag gik Kevin De Bruyne forbi David Silva på assistlisten i Premier League – men bare med 91 færre kampe.

Belgiske De Bruyne er nu noteret for 94 målgivende afleveringer i Premier League på 218 kampe.

Til sammenligning formåede David Silva i sine mange år i Premier League at lave 93 assists i 309 kampe i den bedste engelske række.

David Silva har forladt Manchester City, men spanieren er fortsat aktiv i Real Sociedad, mens Kevin De Bruyne i de kommende sæsoner må forventes at lave mange flere assists i Premier League.

Artiklen fortsætter under videoen

Han har således kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2025 og kan måske komme i nærheden af Ryan Giggs’ assistrekord.

Manchester United-legenden er noteret for 162 assists i Premier League, og dermed er der altså stadig et stykke vej for De Bruyne, som dog er noteret for otte assists i sæsonens første otte kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE