AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2020 17:11
Asiens Premier League-konge: Son Heung-min når milepæl med scoring mod Aston Villa

Tottenhams sydkoreanske stjerne Son Heung-min nåede en milepæl, som ingen anden asiat har nået i Premier League med dagens scoring mod Aston Villa.


Den 27-årige offensive stjerne blev den første asiat til at score 50 mål i Premier League, hvilket han har opnået efter 151 kampe i ligaen, det skriver Goal.

Sydkoreaneren scorede til 2-1 i slutningen af første halvleg på Villa Park, da han fulgte op på sit eget brændte straffespark. Det var femte kamp i træk i alle turneringer, at Son scorede for Mourinhos tropper.

Son Heung-min ville dog ikke stoppe ved de 50 Premier League-mål, han formåede nemlig også at afgøre kampen med sin anden scoring i opgøret til resultatet 3-2 til Tottenham i de døende sekunder af dommerens tillægstid.

Den hurtige kant har dermed scoret ni mål i denne sæsons Premier League, og syv mål i de andre turneringer, Tottenham har deltaget i. Son er desuden også den asiat med flest assists i Premier Leagues historie.

Den næstmest profilerede målscorende asiat i Premier Leagues historie er den tidligere Manchester United-spiller Park Ji-sung, der scorede 10 mål i 154 kampe i ligaen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED