AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 22:22
Arvtager: Liverpool forlænger med ungt stjerneskud

Curtis Jones har fået forlænget sin kontrakt med Liverpool, som satser på, at han kan afløse Adam Lallana i næste sæson.


Curtis Jones er stille og roligt blevet indlemmet i Liverpools førsteholdstrup. I Premier League er det hidtil blevet til to kampe i sæsonen, men der er mere i vente.

Den 19-årige scouser er nemlig blevet tildelt en ny, forbedret kontrakt, skriver klubben på den officielle hjemmeside. 

Jones selv er da også enormt glad for udviklingen, og siger, at det er en drøm, der er gået i opfyldelse.

- For mig er det - som alle ved - kæmpestort. Det er min barndomsklub, og det er dén klub, som hele min familie støtter, så for mig er det virkelig stort. Vi arbejder med en fantastisk træner, og jeg er inde omkring verdens bedste hold, så det var et nemt valg, og jeg er enormt stolt, lyder det fra Jones til Liverpools hjemmeside.

Liverpool har ikke selv offentliggjort kontraktlængden, men Goal mener at vide, at der er tale om en femårig forlængelse.

Planen med Curtis Jones er angiveligt, at han skal overtage Adam Lallanas rolle som trupspiller i næste sæson, hvor han altså vil få endnu flere chancer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED