AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 22:30
Arteta: Vi må ikke være en klub, der sælger sine bedste spillere

Mikel Arteta vil ikke have, at Arsenal sælger sine bedste spillere for at købe nye.


Ashley Cole, Cesc Fàbregas og Robin van Persie.

Gennem årene har Arsenal solgt en række af sine bedste spillere, men sådan skal det ikke længere være, hvis det står til Mikel Arteta.

Arsenal-manageren er klar over, at der er nogle økonomiske udfordringer forbundet med coronavirussen, men han frygter, at the Gunners ikke kan holde trit med rivalerne, hvis klubben er nødt til at sælge for at købe en ny spiller.

- Hvis du spørger mig, må vi ikke være et hold, der er nødt til at sælge en spiller for at forsøge at forbedre truppen. Det er helt sikkert, siger Arteta ifølge Sky Sports.

Der går lige nu rygter om, at Pierre-Emerick Aubameyang kan forlade klubben, men Arteta mener, at topscoreren kan vise sig at være lige så vigtig, som van Persie tidligere har været for Arsenal.

- Nu er vi heldige at have Aubameyang, som kan gøre en forskel i ethvert øjeblik af kampen. Vi skal fodre ham og sætte ham i de rigtige situationer så ofte som muligt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED