Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2020 13:14
Arteta roses til skyerne: Han er bedre end Lampard, Mourinho og Solskjær

Talksport-kommentator Adrian Clarke mener, Arsenal har fået sig en træner i topklasse i form af Mikel Arteta.


Mikel Arteta er en bedre træner end både Frank Lampard og Ole Gunnar Solskjær -  og sågar også José Mourinho, som ellers har vundet alt, der er at vinde i sin managerkarriere. Det mener Adrian Clarke, som så også har en fortid som Arsenal-spiller.

- Jeg synes, Arsenal har en bedre træner, der er bedre end Lampard, bedre end Ole Gunnar Solskjær. Han er bedre end José Mourinho lige nu. I hvert fald bedre end denne version af Mourinho, fortæller Clarke til Talksport.

- Jeg ville ikke bytte Arteta for nogle af disse trænere, og det tror jeg heller ikke, mange andre Arsenal-fans ville.

Arteta kom dog til kort i mandagens storkamp mod Liverpool og Jürgen Klopp, men Clarke er overbevist om, at The Gunners kan komme til at matche Liverpool, hvis spanieren får den rette opbakning fra ledelsen på transfermarkedet.

- Nu mangler Arteta en trup, der kan konkurrere med rivalerne, og jeg tror tilføjelsen af Houssem Aouar og Thomas Partey ville skabe den store forskel, siger Clarke.

Begge midtbanespillere rygtes for øjeblikket stærkt til The Emirates, men særligt Aouar ligner lige nu et godt bud på en sidste signing inden deadline day på mandag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED