Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:04:2021 09:39
Arteta om angrebstalent: Vi måtte fortryde, hvad der skete

Mikel Arteta erkender, at Folarin Baloguns fremtid kunne have været andetsteds, men krediterer ledelsen for at vende tingene om.


Arsenals manager, Mikel Arteta, er glad for, at akademichefen, Per Mertesacker, og den tekniske direktør, Edu, har fået ændret situationen omkring Folarin Baloguns fremtid. 

Det 19-årige angrebstalent så længe ud til at forlade the Gunners til sommer på en fri transfer, men så skete der en kovending i situationen, hvor han nu er at finde i Arsenal i fremtiden, selvom kontraktforlængelsen endnu ikke er skrevet under.

Det fortæller Arteta i et længere interview med Sky Sports, hvor spanieren erkender, at Baloguns fremtid kunne have været end andre steder, men er glad for, at tingene er blevet ændret. 

- I alle henseender ved han, at vi stoler på ham, og at vi vil have en fremtid sammen, fortæller Arteta til Sky Sports.

- Derefter var vi nødt til at forbinde det med folkene i klubben og med den rette støtte fra Per (Mertesacker, red) og akademiet samt det arbejde, Edu har lavet de seneste måneder for at fortryde, hvad der er skete og den retning, det tog.

- Han (Edu, red) har fuldstændig omdannet det til en position, hvor spilleren nu skal være hos os, siger Arteta. 

Manageren har også høje forventninger til den unge angriber. 

- Han er meget, meget sulten. Han vil træne flere gange om dagen. Han har utrolige kvaliteter med sin fart og boldkontrol. Han presser på for at komme med i førsteholdstruppen, fortæller manageren.

Folarin Balogun har været i Arsenal, siden han var otte år gammel. Han har siden fået seks optrædner på førsteholdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED