AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 20:54
Arteta melder Arsenal-spiller klar igen efter skade

Mikel Arteta er klar til at gøre brug af en tilbagevendt Arsenal-spiller.


Skader har indtil videre holdt Reiss Nelson fra banen i denne sæson, men nu er kantspilleren blevet klar til at få sine første minutter for Arsenal.

Sådan lød det fra Mikel Arteta på et pressemøde tidligere i dag.

- Han har været en del af vores akademi, og nu kommer han til at få chancen. Han har været ude i næsten tre måneder med en skade. Han er tilbage nu, han er fit for fight, og han er klar til at spille. Han har bare brug for minutter nu.

- Vi tror, at potentialet er der, og vi tror, at vi har set noget i Reiss, som er specielt, lød det fra Mikel Arteta om den engelske kantspiller, der aldrig har formået at bide sig fast som stamspiller hos The Gunners.

Torsdag aften kan han dog få en mulighed for at spille, når Arteta har lovet rotationer i Europa League-kampen mod norske Bodø/Glimt.

22-årige Nelson var i sidste sæson udlejet til hollandske Feyenoord, hvor han spillede 32 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE