Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:05:2020 15:39
Arteta: Her er Premier Leagues største udfordring med genstart

Mikel Arteta mener, at Premier League står over for en stor udfordring i forhold til at få spillerne til at forstå de nye vilkår i forbindelse med en genstart af sæsonen.


Den britiske regering ser på muligheden for at genoptage Premier League-sæsonen, men der er visse udfordringer forbundet med det.

Og spørger man Arsenal-manager Mikel Arteta kan den største udfordring vise sig i, hvordan man lærer spillerne at håndtere hele situationen.

- Der er mange spørgsmålstegn. Jeg tror, det sværeste er at lære spillerne og alle involveret på træningsanlæggene og på kampdage, at dette er anderledes, siger spanieren til Sky Sports.

- Vi skal være meget strikse med protokollen. Den generelle fornuft vil diktere, hvornår vi kan tage næste skridt og så videre. Vi kan ikke presse på. Vi sigter alle efter at spille. Vi har brug for at spille, og vi er villige til at spille. Det er vigtigt for samfundet og økonomien.

- Det ansvar har vi. Vi må bare være klar til det tidspunkt, hvor de åbner døren, så vi kan give den gas, lyder det fra Arteta.

Arsenal-spillerne har fået lov til at træne på klubbens træningsanlæg igen, men de må dog kun træne individuelt indtil videre.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE