Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2020 15:57
Arteta forventer mange gode år fra rekordindkøb trods sløv start

Arsenal-manager Mikel Arteta har stor tiltro til klubbens rekordindkøb Nicolas Pépé.


The Gunners hentede sidste sommer den ivorianske kantspiller Nicolas Pépé til klubben i franske LOSC Lille for en sum svarende til 585 millioner kroner.

Pépé har langt fra været én stor skuffelse i løbet af sit år klubben, selvom wingeren heller ikke ligefrem har betalt sin store indkøbssum tilbage med mange ustabile præstationer.

Arsenal-manager Mikel Arteta har alligevel stadig en enorm tiltro til Pépé, som han forventer vil tilføre klubben meget godt de næste mange år, hvilket spanieren fastslog ved dagens pressekonference.

- Jeg mener, at Nico allerede er kommet langt. Vi ved alle, hvad klubben betalte for ham, og det har naturligvis sat et ekstra stort pres på hans skuldre, indleder Arteta og fortsætter:

- Han er dog en spiller, der først skal tilpasse sig. Det er en helt anden stil i England, og han arbejder ekstremt hårdt på at vænne sig til den, og jeg har set store forbedringer i flere facetter af hans spil. 

- Han er ved at finde sig til rette her. Drengene synes om ham, og han bringer en masse godt til omklædningsrummet, så det er med ro i maven, at jeg kan sige, at jeg forventer at se ham bringe gode til klubben de næste mange år, lyder det støttende fra den spanske Arsenal-manager.

25-årige Pépé har kun spillet samlet 40 minutter i de første to spillerunder i Premier League.

Ivorianeren optrådte 45 gange for Arsenal i fjord med otte mål og 10 asssits til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED