AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:02:2020 18:50
Arteta forklarer Nketiah og Ceballos’ startpladser mod Newcastle

Alexandre Lacazette, Gabriel Martinelli og Matteo Guendouzi var alle sat af til søndagens opgør mod Newcastle af manager Mikel Arteta.


Arsenals manager overraskede mange med sit valg af startopstilling til opgøret på Emirates mod Newcastle.

Den unge Eddie Nketiah, der brugte den første halvsæson på lån hos Leeds, var foretrukket frem for formstærke Gabriel Martinelli og Alexandre Lacazette, og han spillede ved siden af Pepe og Aubameyang i Arsenals angreb.

Dani Ceballos, der starter sin første kamp siden november, var partner med Granit Xhaka på Arsenals centrale midtbane.

Startopstillingerne fik flere til at spærre øjnene op, men Arteta forklarer sit valg af startopstilling.

- Nketiah har trænet rigtig godt. Han er en dreng med mål i sig, sagde Arteta til Sky Sports ifølge Daily Mirror.

- Jeg tror, at vi har en kamp foran os, hvor Newcastle står lavt og har mange spillere bag bolden. Han er meget talentfuld i forhold til at score mål og komme i målscorende situationer. Jeg stoler på ham, derfor valgte jeg ham.

- Dani har – igen – efter sin skade haft et par uger til at komme tilbage i form, men han har trænet godt, rigtig godt, og han fortjener helt sikkert chancen, sagde Arteta til slut om Dani Ceballos.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED