AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:02:2020 10:52
Arteta fastslår: Har store planer for bænket Willock

Mikel Arteta fastslår, at han har en klar vision for midtbanespilleren Joe Willock i fremtiden.


Joe Willock har blot fået beskedne 62 minutter i hele ni Premier League-kampe under Mikel Arteta sledelse.

Det har naturligvis skabt spekulationer om Willocks videre fremtid i klubben, efter han både under Unai Emery og Fredrik Ljungberg havde fået forholdsvis meget spilmæssig tiltro.

Omend det ikke er spilmæssigt endnu, så fastslår træner Mikel Arteta dog, at hans tiltro til den engelske midtbanespiller er intakt, og at han har store fremtidige planer for ham.

- Ja, det tænker jeg. Han er perfekt i den rolle, fortæller Arteta i pressekonferencen op mod aftenens Europa Lague-kamp imod Olympiakos i forhold til fremover at spille Willock på kanten.

- Han har eminente fysiske egenskaber samt stor intelligens. Han lærer hurtigt og er medvillig. Jeg synes, at han udvikler sig fremragende, og jeg er meget tilfreds med ham.

Joe Willock spillede 74 minutter som venstre kant i første opgør af 1/16-finalerne mod Olympiakos.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED