AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2020 08:14
Arteta efter Europa League-exit: Det her gør ondt

Men samtidigt var Arsenal-træneren stolt af sine spillere.


Arsenal havde nogle stærke kort på hånden, da klubben gik ind på The Emirates til gårsdagens returkamp mod Olympiakos efter en 1-0 sejr i Grækenland.

Men trods et vidundermål fra Pierre-Emerick Aubameyang endte The Gunners med at tabe 2-1 på hjemmebane, og den overraskende Europa League-exit gør ondt, erkender Mikel Arteta.

- Det gør rigtigt ondt. Vi havde store ambitioner for denne turnering. Den var vigtig for os, og følelsesmæssigt var dette en vigtig kamp, sagde spanieren efter kampen ifølge The Independent.

- Vi prøvede og prøvede og prøvede. Vi kastede alt efter dem, men de forsvarede dybt. Så scorede vi, men lod dem få et sent mål på to dødbolde.

Arteta følte, at Arsenal havde siddet tungt på kampen og havde chancer nok til at vinde uden de store problemer, så selvom resultatet er skuffende, er han stolt af sine spillere.

- Det er et grusomt spil nogle gange, og det er en massiv skuffelse, men på samme tid er jeg meget stolt af spillerne, siger Arteta.

- Spillerne har min støtte på grund af måden, de spillede, men det er smertefuldt alligevel.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED