Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2021 14:38
Arteta beretter om U-vending: Arsenals 'amerikanske rapper' ønsker at blive

Arsenals unge angriber Folarin Balogun ønsker angiveligt at blive på Emirates Stadium.


Arsenals amerikanske angriber Folarin Balogun har kontraktudløb med klubben denne sommer, hvor tyske Bayer Leverkusen længe har vist interesse i spilleren.

Derfor har det i de seneste par måneder været givet, at den 19-årige angriber skifter væk fra England til sommer, men dette er åbenbart ikke tilfældet.

Sådan lyder det fra Arsenals manager Mikel Arteta:

- Vi vil gøre forlængelsen officiel, når den er officiel, og alt er gjort. Som jeg har sagt tidligere, har jeg altid været positiv omkring, at han ønsker at blive i klubben. Vi vil også gerne have, at han bliver, fortæller Arteta til Talksport.

Også Arsenal-stjernen Pierre-Emerick Aubameyang udtalte sig om Balogun, da han, før weekendens kamp imod Sheffield United, blev spurgt ind til talentet:

- Han er en rigtig, rigtig talentfuld spiller, det viser han selv, når han træner med os, ingen tvivl om det.

- Jeg kan også godt lide hans stil, den er lidt som en amerikansk rapper. Jeg ser ham ikke så ofte, men han er en cool fyr. Vi griner nogle gange sammen, ham, jeg og Lacazette.

Balogun har blandt andet optrådt fire gange i Europa League i denne sæson, hvor han har scoret to gange.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED