AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 21:30
Arteta bekræfter: Vil snakke fremtid med Arsenal-profil

Mikel Arteta fortæller, at han vil snakke med Alexandre Lacazette om, hvad der skal ske i fremtiden.


Han har ikke lignet Mikel Artetas foretrukne spiller, men alligevel kan Alexandre Lacazette ende med at forlænge sin kontrakt med Arsenal.

Den spanske manager fortæller nemlig, at han snart vil snakke om fremtiden med angriberen.

- Vi skal snakke om det næste skridt for ham og få hans idé og følelser, fortæller Arteta ifølge London Evening Standard.

Lacazette har to år tilbage af sin kontrakt med the Gunners, og han er gentagne gange i løbet af det seneste år blevet rygtet væk fra Arsenal, hvor især Atlético Madrid har været nævnt som en bejler.

Og siden Artetas ansættelse har den franske angriber også siddet en del på bænken, mens særligt Eddie Nketiah har fået tjansen som frontløber.

Men Arteta slår nu fast, at han er rigtig glad for at have 29-årige Lacazette i truppen.

- Som jeg har sagt, er jeg rigtig glad for ham. Han er en spiller, jeg altid har kunne lide, selv da han ikke spillede her. Det skyldes det, han bringer til holdet i form af sine kvaliteter og arbejdsiver.

Det kompakte kampprogram betyder dog, at fremtidssnakken formentlig må vente lidt tid endnu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED