Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 20:19
Arteta advarer Pépé om svingende præstationer

Mikel Arteta er stor fan af Nicolas Pépé, som han samtidig vil arbejde på at blive en mere stabil spiller.


Ivorianske Nicolas Pépé er ikke startet ud som lyn og torden i England, selvom kantspilleren lige nu er i god form.

Det har egentlig ikke været, fordi man ikke har kunne se Pépés talent, som han i mange situationer har givet prøver på, men stabiliteten i hans præstationer har derimod svigtet.

Selvsamme kom Arsenal-træner Mikel Arteta ind på, da spanieren blev interviewet af Mirror.

- Det er utrolig vigtigt at forstå en spiller og hans måde at fungere på samt at forstå, hvor svært det er at tilpasse sig et helt nyt land og et helt nyt sprog. Jeg kender ham ikke fra før, men han er meget villig til at lytte, og han har et enormt potentiale, fortæller Arteta, der samtidig også godt er klar over, hvad han er nødt til at være opmærksom på omkring Pépé.

- På den anden side er han nødt til at tage hånd om i de perioder i kampene, hvor han falder ud af spillet. Han må ikke gøre sådan, og jeg vil stædigt forsøge at få ham til at ændre det.

24-årige Pépé er Arsenals dyreste køb nogensinde. 72 millioner pund måtte The Gunners slippe, da de i 2019 hentede ham i LOSC Lille.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED