AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2022 10:57
Arsene Wenger om VM om vinteren: "Det fungerer"

Den tidligere Arsenal-manager mener, at VM om vinteren fungerer.


VM i Qatar har modtaget en masse kritik.

Dels fordi det var i en stat, som underminerer menneskerettigheder, men også fordi, at det for første gang nogensinde skulle spilles om vinteren.

Slutrunden kommer nemlig midt i en sæson, hvor der er dømt pause i alle de europæiske topligaer.

Dog synes den tidligere Arsenal-manager og nuværende chef for global fodboldudvikling i FIFA, Arsene Wenger, at det fungerer:

- Hvis vi ønsker at demokratisere fodbold, er vi nødt til at tage til afrikanske lande, hvor det er umuligt at spille VM om sommeren, siger franskmanden til beiN Sports ifølge L'Equipe.

- Vi kan se det med denne udgave i Qatar, at et VM om vinteren fungerer.

- Selvfølgelig har vi setmange udtagelser, der ikke havde tid til at forberede sig godt fysisk. Men i det mindste gik de alle til denne konkurrence med ægte mental friskhed, hvilket ikke altid har været tilfældet tidligere. Jeg husker hold, der startede et VM psykisk trætte, fordi forberedelsesperioden var gået dårligt.

VM-bolden har ikker rullet i to dage, men det gør igen i dag, fredag, når Kroatien møder Brasilien klokken 16.00, mens Argentina og Holland tørner sammen i aften 20.00

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE