Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2021 16:30
Arsenals toptransfermål er noget nær umulig at signe

Fabrizio Romano fortæller i et interview med AFTV, hvordan Achraf Hakimi bliver utroligt svær at signe for The Gunners.


Flere engelske medier har skrevet det, og nu bekræfter transferguruen over dem alle, Fabrizio Romano, også; Arsenal ønsker at signe Achraf Hakimi fra Inter.

Men han opfordrer samtidigt også Arsenal-fans til at forventningsafstemme. For regner man med, at den marokkanske wingback bliver nemt at skaffe, kan man godt tro om igen. Det fortæller Romano i et interview med AFTV.

- Det er sandt, at Arsenal elsker Hakimi. Kan de hente ham, vil de hente ham, men det er en kompliceret handel at få i hus, siger Romano til AFTV.

- Hakimi er nok deres toptransfermål, men det er svært, for Inter har egentlig ingen intentioner om at sælge.

Det er endnu ikke 12 måneder siden, at den tidligere Real Madrid-spiller kom til den italienske storklub, der lige nu er godt på vej til at vinde deres første mesterskab i et årti.

Inter betalte omkring €40 millioner for Hakimi sidste sommer, og det er svært at se, hvordan prisen skulle være faldet synderligt sidenhen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED