Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenals rekordindkøb sat til salg: Syv spillere kan forlade klubben

Af Emil Plovgaard
25.03.2023 Kl. 19:23
Den helt store udrensning kan være på vej hos Arsenal til sommer.

Arsenal er angiveligt klar til at lade hele syv førsteholdsspillere forlade klubben til sommer.

The Gunners har i øjeblikket en del spillere lejet ud til andre klubber, og det kan være, at nogle af disse veksles til permanente aftaler.

Daily Mirror kan således berette, at rekordindkøbet i klubben, Nicolas Pepe, er en af de spillere, som Mikel Artetas mandskab er villig til at lytte på bud på.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Han er kæmpe favorit til at vinde Ballon d'Or

Pepe har aldrig slået igennem, og den nylige opblomstring hos flere af holdets unge spillere, betyder, at manden, der i sin tid kostede 610 millioner kroner, sandsynligvis aldrig får chancen for at slå igennem på Emirates Stadium.

Ivorianeren har tilbragt denne sæson hos Nice i Ligue 1, mens en trio, der er lejet ud til andre Premier League-klubber i denne sæson, ligeledes kan forlade klubben i det kommende transfervindue til sommer.

Cedric Soares, Ainsley Maitland-Niles og Albert Sambi Loonga er således alle i spil til at forlade klubben, selvom sidstnævnte blot er i gang med sin anden sæson i klubben.

Derudover kan det blive til et exit for Pablo Mari, Nuno Tavares og Alex Runarsson, der henholdsvist har været udlejet til Monza, Marseille og Alanyaspor i denne sæson.

Arsenal er på vej mod sit første mesterskab siden 2004, og efter landskampspausen gælder det Leeds i Premier League.

LÆS OGSÅ: Overgår Messi og Ronaldo: Nu er Højlund nummer 1

 
Annonce