AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 16:35
Arsenal vil have ombejlet franskmand: Han foretrækker Bundesliga-klub

Arsenal vil gerne have fat i en 21-årig franskmand, men han synes hellere at ville skifte til Bundesligaen.


I løbet af de seneste uger har rygterne om Arsenal-bud på Alexis Claude-Maurice floreret, men selvom the Gunners skulle få et eventuelt bud accepteret af Lorient, er det slet ikke sikkert, at det vil resultere i et skifte.

Der er nemlig flere klubber, der også vil have fingrene i den 21-årige franskmand, og det lader til, at han vil foretrække at komme til den tyske Bundesliga – og i særdeleshed Gladbach.

- Nu føler jeg, at tiden er til at skifte og komme til en klub, der spiller på et højere niveau. Jeg vil gerne til Gladbach. Det er en klub, der stoler på unge folk. Der er en god struktur, og holdet spiller i Europa League. Projektet tilfredsstiller og passer mig, fortæller Alexis Claude-Maurice til L’Equipe.

Alexis Claude-Maurice scorede 14 mål i den forgangne sæson, hvor han blev udvalgt til årets hold i den næstbedste franske række. Han vil nu gerne skifte klub, da det ikke lykkedes Lorient at rykke op i Ligue 1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED