AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 16:03
Arsenal vil byde på Bournemouth-profil efter Europa League-finalen

Efter en strålende sæson i Bournemouth-trøjen kan Ryan Fraser nu se frem til, at Arsenal vil gøre et aktivt forsøg på at købe ham.


Sikke en 2018/19-sæson Ryan Fraser har haft.

Skotten har markeret sig med syv mål og 14 assists for Bournemouth, og det gav ham en placering i vores top 10 over de bedste Premier League-spillere i sæsonen.

Normalvis fører den slags præstationer til interesse fra større klubber, og gennem længere tid er Ryan Fraser da også blevet sat i forbindelse med storklubber i Premier League – og særligt Arsenal har vist interesse.

Nu lader interessen fra the Gunners også til at blive ganske konkret.

Ifølge the Independent planlægger London-klubben at afgive et bud på Ryan Fraser efter Europa League-finalen i næste uge.

Ryan Fraser har i de seneste syv år været i Bournemouth, men kantspilleren går ind til næste sæson med blot ét år tilbage af sin kontrakt, og da kontraktforhandlingerne mellem parterne er gået i stå, har Bournemouth accepteret, at det vil være mere fordelagtigt at sælge denne sommer end at lade ham smutte på en fri transfer næste sommer.

Hvis Arsenal skal have held med at købe den lille skotte, skal klubben formentlig af med omtrent £30 millioner. Bournemouth skal betale 20 procent af transfersummen til Aberdeen, der i januar 2013 solgte landsholdsspilleren for et beskedent beløb.

The Gunners skal dog ikke forvente at møde konkurrence fra Manchester United, der ifølge det britiske medie ikke er interesseret. Det er Liverpool derimod efter at have set ham spille denne sæson, men the Reds vil ikke kunne tilbyde ham fast spilletid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED