AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 11:22
Arsenal-transfermål om sit prisskilt: Det vil ingen betale

Bournemouth-spilleren Ryan Fraser har tiltrukket sig interesse fra Unai Emery og Arsenal, men han tror ikke, at Arsenal vil betale den pris, som Bournemouth har sat på ham.


Den 25-årige kantspiller spillede en god sæson for Bournemouth i den overståede sæson, hvor han scorede syv mål og leverede 14 assists.

Han har derfor tiltrukket sig interesse fra blandt andet Arsenal, og det har fået Bournemouth til at værdsætte Fraser til 30 millioner pund.

Fraser har kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt med Bournemouth, samtidig vil han ikke overveje en forlængelse af kontrakten, skriver Football London.

Det kan derfor få prisen til at virke absurd, og hovedpersonen selv tror da heller ikke, at nogen har lyst til at betale den pris for ham.

- Ærlig talt tror jeg ikke, at nogen vil betale 30 millioner pund. Det er seks eller syv måneder siden, at vi sidst snakkede om min fremtid. Selv i slutningen af sæsonen havde jeg et møde med manager Eddie Howe, og der snakkede vi heller ikke om min fremtid, sagde Ryan Fraser til Scotsman.

Arsenal håber på at kunne erhverve sig Ryan Fraser for de mere spiselige 20 millioner pund.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED