AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 23:51
Arsenal-talentspejder: Guendouzi-transfer var så vigtig for Arsenal

Sven Mislintat mener, at sommerens kapring af Matteo Guendouzi var af stor betydning.


Matteo Guendouzi har fået masser af spilletid for Arsenal i denne sæson, hvilket måske er lidt overraskende hans alder taget i betragtning.

Han var nemlig blot 19 år, da Arsenal denne sommer hentede ham i Lorient i den franske andendivision for £7 millioner, og har under Unai Emery var en fast bestanddel af startelleveren.

Han har nemlig spillet 12 kampe i Premier League, og det er et vigtigt signal at sende. Det siger Arsenal cheftalentspejder Sven Mislintat.

- Det var en vigtig handel for os, for det viser, at vi stadig er det gamle Arsenal, som giver chancen til unge spillere. Jeg fik øjnene op for Matteo, da han skilte sig ud med sit lange hår og sin personlighed. Jeg prøvede at fokusere på Matteos svagheder for at se om de kunne trænes væk. Han løb for meget på hele banen, og jeg var sikker på, at det var et spørgsmål om tid før han lærte hvornår man bør løbe, siger Mislintat ifølge Football London.

Ud over Guendouzi hentede man desuden Sokratis Papastathopoulos, Bernd Leno, Lucas Torreira og Stephan Lichtsteiner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED