AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 10:57
Arsenal-spiller: Jeg tager til Wembley for at være arrogant

Emiliano Martinez kommer til at fremstå arrogant i lørdagens FA Cup-finale. Det fortæller han selv.


I morgendagens FA Cup-finale står Emiliano Martinez formentlig i den ene ende efter en række gode præstationer for Arsenal på det seneste, og den argentinske målmand stråler af selvtillid.

Derfor siger han også, at han kommer til at nyde finalen mod Chelsea, hvor han vil udvise arrogance på grønsværen.

- Jeg vil være stolt og nyde det. Jeg kommer til at være arrogant på banen. Jeg vil aldrig være arrogant uden for banen, men man skal have selvtillid, fortæller målmanden til The Times.

Han blev kastet for løverne, da Bernd Leno blev skadet kort efter coronapausen, og sidenhen har han leveret flotte præstationer for The Gunners, der nu belønnes med en startplads i pokalfinalen, selvom Leno sandsynligvis er klar til at spille igen.

- Da jeg kom ind og fik det til at se nemt ud, var det fordi, jeg var sikker på, at jeg gjorde det rette for at forberede mig, forklarer Martinez.

Der er kampstart på Wembley klokken 18.30 i morgen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED