AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:03:2023 09:14
Arsenal-spiller imponerer igen: Slår 67 år gammel rekord

Arsenal-spilleren har imponeret gennem hele sæsonen, og i weekenden slog han en rekord.


Folarin Balogun har taget Ligue 1 med storm i denne sæson, hvor han er udlejet til Reims fra Arsenal, og søndag blev den unge angriber historisk.

Her scorede han nemlig sit ligamål nummer 17, og dermed er han den yngste spiller til at score mindst 17 gange i sin første sæson i ligaen.

Det skriver Goal.

LÆS OGSÅ: Steven Gerrard har landet nyt job

Den tidligere rekordindehaver var marokkanske Hassan Akesbi, som spillede for Nimes for 67 år siden.

21-årige Balogun er samtidig kun en scoring fra at tangere Glenn Hoddles rekord som den mest scorende englænder i én sæson i Ligue, og han har fortsat ti kampe til at tage den rekord.

LÆS OGSÅ: London Is Red: Arsenal skriver historie

Han er samtidig også nummer tre på topscorerlisten i den franske liga, hvor det kun er Kylian Mbappé og Jonathan David, som har scoret flere mål.

Balogun, som endnu ikke har fået landsholdsdebut, har mulighed for at stille op for både England, USA og Nigeria, men på ungdomsniveau har han repræsenteret England.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE