Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2021 15:34
Arsenal-spiller giver sig selv en hård medfart

Thomas Partey har ikke haft et nemt første år i Arsenal-trøjen, og det har den ghanesiske fodboldspiller nu åbnet op for.


I et interview med Sky Sports giver midtbanespilleren en vurdering af, hvor godt han indtil videre har præsteret i London-klubben. 
 
- Jeg tænker, at jeg vil give mig selv fire (ud af ti, red.), fordi der er øjeblikke, hvor jeg virkelig kan såre det andet hold, men der er også øjeblikke, hvor jeg tillader mig selv at miste fokus, og det er her, alt går ned. 
 
Partey er dog overbevist om, at han stadig har masser at tilbyde klubben og Arsenal-træneren, Mikel Arteta. 
 
- Fra forsvaret til angrebet kan jeg hjælpe holdet meget
 
- (..) personligt ved jeg, at jeg kan give mere. Jeg er nødt til at arbejde videre, og i sidste ende vil jeg få resultaterne. Med mere spil, med mere selvtillid, vil jeg være i stand til at nå dertil, hvor jeg gerne vil være. 
 
Partey optrådte 36 kampe i alle turneringer for Arsenal i sidste sæson, efter at han i oktober 2020 kom til klubben fra Atletico Madrid - transfersummen lød på omkring 370 mio. danske kroner. Han startede dog kun i 18 af disse kampe, da skader har plaget den 28-årige spiller siden ankomsten til de rødklædte. 
 
Senest spillede Partey fuld tid i nederlaget til Manchester United. 
 
Næste opgave for Arsenal og Partey er i aften mod Everton på Goodison Park. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE