Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Arsenal-profil taler ud: "Det gør mig bekymret"

Af Jeppe Augustsen
22.03.2023 Kl. 15:08
Aaron Ramsdale taler ud om episoden tidligere på sæsonen, hvor han blev sparket i ryggen af en Tottenham-fan.

Aaron Ramsdale var involveret i en bemærkelsesværdig situation tidligere på ugen.

Efter slutfløjtet i en kamp mod Tottenham opstod der tumult mellem Arsenal-keeperen og nogle Tottenham-spillere, og det endte med, at en Tottenham-fan gik op på en af banderne og sparkede Aaron Ramsdale i ryggen.

Der skete ikke noget med den engelske målmand, mens manden fik en straf på en fireårig lang karantæne, samfundstjeneste og en bøde.

LÆS OGSÅ: Dansk PL-stjerne åbner døren for sommerexit

Aaron Ramsdale lægger ikke skjul på, at han er en fyr, der er klar til lave 'banter', men episoden har fået ham til at tænke på, hvad han gør uden for banen.

– Situationen har nok fået mig til at tænke mere på tingene uden for banen, som har bekymret mig mest. Hvis det kan ske på en fodboldbane og være det sikreste sted for os som fodboldspillere, så er jeg bekymret for, hvad der kan ske på gaden, når jeg går en tur med min forlovede, siger Aaron Ramsdale til ESPN.

– Men det er også én person, som har lavet en fejl og har undskyldt. Ud af 150-180 kampe er det ikke sket før, så det sker forhåbentlig ikke igen. 98 procent af folk på stadion kan godt tage banter. Det er kun den ene gang, hvor der ikke var kontrol over det. 

– Han har undskyldt til mig, og så kigger vi fremad, lyder det fra Ramsdale.

 

Annonce