AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 20:29
Arsenal-profil jagter Champions League-plads

Hector Bellerín slår fast, at man i Arsenal går efter en kvalifikation til Champions League.


Arsenal har ikke været i nærheden af Champions League-pladserne i rigtig lang tid, men Hector Bellerín har ikke opgivet håbet om en plads i Europas fineste klubturnering til næste sæson.

Den spanske højre back holder fast i, at the Gunners fortsat har et mål om at opnå en placering, der giver adgang til Champions League.

- For os har det været målet siden starten af sæsonen. Og selvfølgelig har det også været målet, efter vi kom tilbage fra pausen, siger Bellerín ifølge the Independent.

Arsenal er lige nu på 46 point for 32 kampe. Det er otte point færre end Chelsea, der sidder på fjerdepladsen, som med sikkerhed giver adgang til Champions League næste sæson.

Der resterer seks kampe i sæsonen, og the Gunners har et svært slutprogram med opgør mod Wolves, Leicester, Tottenham, Liverpool, Aston Villa og Watford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED