Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 10:26
Arsenal overvejer at byde på Barcelona-keeper

Sky Sports melder, at Arsenal har 31-årige Neto på listen over mulige forstærkninger til målmandsposten.


Arsenal skulle være fint tilfredse med Bernd Leno som klubbens førstemålmand, men The Gunners ser tyndt besatte på anden- og tredjemålmandsposten. Matt Macey blev for nyligt solgt til Hibernian, og Alex Runarsson skulle også stå til at blive udlejet.

Dermed har The Gunners brug for en ny mand med handsker til at vogte målet, og Barcelona-keeper Neto skulle være en af keeperne, som klubben har et godt øje til. Det skriver Sky Sports.

Problemet, set med Arsenal-øjne, er, at klubben opererer ud fra et relativt lille budget, og derfor vil klubben helst leje en målmand og inkludere en købsoption i lejeaftalen.

Men Barcelona kræver angiveligt op mod omkring £18 millioner for sin andenmålmand, og det er formentlig ikke en investering, Arsenal ønsker at lave.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED