AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 09:41
Arsenal og United fører an i kampen om fransk VM-vinder

Blaise Matuidi er angiveligt et transfermål for begge Premier League-storholdene.


Juventus risikerede at miste Blaise Matuidi på en fri transfer til sommer, men valgte mandag at aktivere den klausul, som automatisk forlængede den franske midtbanespillers kontrakt med yderligere ét år.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Den Gamle Dame ikke vil skille sig af med franskmanden. Nu kan de bare kræve penge for ham frem for at miste ham på en fri transfer.

Og der er angiveligt interesse i at smide penge efter den 32-årige midtbanedynamo fra Premier League, hvor både Manchester United og Arsenal skulle ligge lunest i svinget til at signe ham.

Det skriver Calciomercato.

Lyon skulle også udvise interesse, og på nuværende tidspunkt skulle det slet ikke være sikkert, at Mautidi fortsætter for de italienske mestre endnu en sæson, selvom han mandag fik sin kontrakt forlænget.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED