AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 09:28
Arsenal øjner Dortmund-komet

Talentfabrikken i Arsenal er kendt for at være spirende, og nu ser det ud til, at endnu en ung mand kan være på vej til The Emirates.


Dan-Axel Zagadou er ikke et navn, de fleste forbinder med en stor stjernestatus, men den unge mand kan alligevel være på vej til Arsenal.

Den centrale forsvarsspiller er blot 20 år gammel, men besidder et kæmpe talent og har imponeret Arsenal i Dortmunds forsvar.

Ifølge France Football har Arsenal tilføjet den unge stjerne til deres liste over potentielle transfers.

Zagadou kom til Dortmund på en fri transfer fra PSG’s reserver tilbage i 2017, og den unge mand har kun spillet en håndfuld kampe for Dortmund.

Alligevel kan det vise sig, at Zagadou skal være en mand i Arsenals røde farver i løbet af sommerens lange transfervindue. 

Ifølge Transfermarkt er Zagadou €30 mio. værd.

Om det unge talent ender i Arsenal er endnu uvist, men meget tyder på, at interessen fra The Gunners side i hvert fald er til stede.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED