AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 08:51
Arsenal melder pas: Tottenham er blevet tilbudt dansk forsvarer

Joachim Andersen skulle være blevet tilbudt til Tottenham.


Arsenal havde angiveligt ikke råd til at købe Joachim Andersen, men det er ikke tilfældet for lokalrivalerne fra Tottenham, som efter to transfervinduer med tørke er på udkig efter adskillige signings denne sommer.

Spurs skulle efter sigende være på udkig efter en erstatning for Toby Alderweireld, og Joachim Andersen skulle være blandt navnene, man overvejer. Det skriver London Evening Standard.

Denne onsdag skriver Daily Star så, at Tottenham faktisk allerede skulle være blevet tilbudt chancen for at hente den 23-årige dansker, som har spillet en overbevisende sæson for Sampdoria i Serie A.

Arsenal var også interesseret, men nægtede atbetale de £31 millioner, som Serie A-klubben skulle forlange for den danske midterforsvarer.

Det er dog ikke blot Spurs og Arsenal, der skulle have et godt øje til Andersen. Juventus, Napoli og AC Milan skulle alle være blevet tilbudt chancen for at hente Andersen og overvåger i øjeblikket situationen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED