Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2021 15:27
Arsenal lurer på keeper hos Premier League-rivaler

Arsenal mangler en ny backup til Bernd Leno, og det kan blive en reservekeeper fra Newcastle


På det seneste har rygterne floreret om Arsenal og en ny målmand. The Gunners er ganske godt tilfredse med Bernd Leno, men savner en stabil andenmålmand efter salget af Emiliano Martinez til Aston Villa. 

Især FC Barcelonas Neto har været på tale, men den mulige lejeaftale ser kompliceret ud, og nu fortæller Football365, at London-klubben istedet har fået blik for Newcastles Freddie Woodman. 

Den 23-målmand kom til The Toons helt tilbage i 2013, men har stadig aldrig repræsenteret førsteholdet. I sidste og denne sæson har Woodman været udlånt til Swansea i The Championship med stor succes. 

Hvis Arsenal ender med at hente Freddie Woodman ville det med alt sandsynlighed betyde, at islandske Runar Alex Runarsson bliver sendt ud på lån for at få mere erfaring. 

Arsenal møder netop Newcastle i Premier League mandag aften.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED