Arsenal-lejesvend stjal sejr fra ærkerivaler: Føles bare bedre mod Spurs

Af Asbjørn Sigsgaard
04.04.2021 Kl. 18:40
Joe Willock udlignede med fem minutter igen i Newcastles 2-2 kamp mod Tottenham, og Arsenal-lejesvenden var ekstra glad for, at det netop var den modstander han scorede imod

Newcastle tog et vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen søndag, da de formåede at spille 2-2 mod Tottenham og Fulham samtidig tabte ude mod Aston Villa.

Det lignede ellers længe en sejr til José Mourinhos tropper, men så dukkede Joe Willock op i det 85. minut og sørgede for, at Harry Kanes to mål kun var nok til et 2-2 resultat.

21-årige Willock er udlejet til Newcastle fra Arsenal, og efter kampen var han ikke ligefrem ked af, at han havde scoret mod netop The Gunners' ærkerivaler.

– Drengene gjorde det virkelig godt. Jeg er Arsenal-spiller, så at score mod Spurs føles bestemt bedre, men jeg er mest bare glad for at være her, gøre mit job og have indflydelse, som manageren har bedt mig om, udtalte han ifølge Goal.

Med det uafgjorte resultat har Newcastle nu 29 point på Premier Leagues 17.-plads. Det er tre mere end Fulham på 18.-pladsen, og The Cottagers har desuden en kamp færre tilbage at spille.