AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:06:2023 21:26
Arsenal-legende om muligt exit: "Ked af det"

Han fik en sen opblomstring.


Granit Xhaka sættes i forbindelse med et skifte væk fra Arsenal i det kommende transfervindue denne sommer.

I særdeleshed er Bayer Leverkusen nævnt som en mulig, kommende destination for den schweiziske landsholdsspiller, men intet er endnu bekræftet.

 

Det ærgrer klublegenden Gilberto Silva, hvis Xhaka smutter nu.

- I denne sæson har Xhaka gjort det så godt for holdet. Han havde en svær periode for to år siden, men han genvandt klubben og fansenes tillid, og han har gjort det fantastisk.

- Jeg vil blive ked af det (hvis han forlader klubben, red.). Det ville være godt, hvis han blev bare lidt længere i klubben, for han er blevet en vigtig del af holdet, siger Gilberto Silva i et interview med Daily Star.

Xhaka fik en sen opblomstring i sin Arsenal-karriere, der, indtil videre, er kulmineret med den netop overståede Premier League-sæson.

Arsenals manager, Mikel Arteta, gjorde brug af Xhaka i en mere fremskudt rolle, og det kan aflæses, både på statistikker og præstationer. I alt var Xhaka involveret i 14 mål i sine 37 Premier League-kampe.

Xhakas kontrakt med Arsenal udløber i sommeren 2024.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. 1,4 milliarder kroner: Nu byder Arsenal stort

2. Kontrakten er på plads: Liverpool er enig med franskmand

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Manchester United har truffet Greenwood-beslutning

5. Ingen Kane? Real Madrid har Plan B klar


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE