AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2019 12:25
Arsenal-legende: Klubben burde melde sig ind i kampen om Sancho

Den unge Dortmund-stjerne burde stå højt på ønskesedlen i Arsenal, mener Paul Merson.


Hvis chancen byder sig, så burde Arsenal tage en tur i ringen med Manchester United og Manchester City i kampen om om Jadon Sancho.

Den 19-årige winger har verden for sine fødder i øjeblikket, og spørger man Paul Merson, så burde Arsenal også tigge og bede Dortmund-kometen om at komme til The Emirates.

- Jeg tror, vi får ham at se i Premier League igen før snarere end senere. Jeg tvivler på, det bliver allerede til januar, men til sommer vil der være en lang kø af klubber, som er interesseret, siger Merson til Daily Star.

- Manchester United kan lide ham, Manchester City kan blive fristet til at hente ham tibage, mens Arsenal burde kaste sig ind i kampen.

The Gunners sprængte sin egen transferrekord med indkøbet af Nicolas Pépé for £72 millioner denne sommer.  Skal Unai Emery gøre sig forhåbninger om at hente Jadon Sancho næste sommer, kommer Pépé ikke til at holde titlen som rekordindkøb længe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED