AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 17:18
Arsenal-legende: Hvorfor går Arsenal ikke efter John Stones?

Manchester Citys forsvarsspiller John Stones har ikke været en af Guardiolas udvalgte på det seneste, og han rygtes kraftigt på vej ud af klubben.


Den 26-årige forsvarsspiller, der kom til Manchester City i 2016 fra Everton for 47,5 millioner pund, har været sat i forbindelse med flere Premier League-klubber – heriblandt West Ham, som angiveligt leder an i kampen, skriver Mirror.

Arsenal-legenden Ray Parlour kan ikke forstå, hvorfor Arsenal ikke går efter at få en handel i hus for den engelske stjerne, der har spillet 39 landskampe for sit land.

- Det ville være en god handel for West Ham, hvis de kan få ham for 20 millioner pund, især når du ser, at Ake skifter til City for 40 millioner pund, sagde Ray Parlour til TalkSPORT om John Stones’ eventuelle skifte til West Ham.

- Arsenal er desperate efter en midterforsvarer… Hvorfor tager de ikke chancen og giver et bud på Stones?

- Han har haft det svært de seneste år, og han har ikke rigtigt taget de skridt, de måske troede, at han ville tage, men du bliver ikke en dårlig forsvarsspiller natten over, han har bare brug for lidt træning.

- Det er der, at det kan være nøglen, at Arteta har arbejdet med ham over de sidste få år i Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED