Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 17:28
Arsenal-legende glæder sig: Han er et fantastisk kup

Ian Wright funderer over om Martin Ødegaard er klar til Premier League-tempoet, men tror samtidig på stor succes for nordmanden


Arsenal kunne i dag endelig præsentere Martin Ødegaard som ny spiller for resten af sæsonen. The Gunners har hentet den norske playmaker på leje hos Real Madrid, og det forventes, at han nu skal kæmpe med stortalentet Emile Smith-Rowe om spilletid i 10'er-positionen på holdkortet. 

Og hvis man skal tro Arsenal-legenden Ian Wright, så har Ødegaard alle muligheder for at blive en succes på The Emirates.

- Jeg synes, at han er et fantastisk kup. Det er præcis, hvad vi har brug for. Jeg kigger på Kai Havertz, man ser Özil tager videre, og han (Ødegaard) ser ud til at have samme fysik som de drenge, udtaler han ifølge Goal. 

- Fra hvad jeg har set, så ser hans venstre fod virkelig god ud. Det eneste spørgsmål er: Er han klar til os? Er han klar til Premier League?, tilføjer Wright.

Marin Ødegaard kan prøvekræfter med Premier League for første gang på lørdag, når Arsenal tager imod Manchester United. Der er kampstart kl. 18.30.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED