AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2022 12:53
Arsenal-legende: Dette kostede klubben Champions League-kvalifikation

En beslutning i slutningen af 2021 blev fatal for Arsenal, mener klublegenden Martin Keown.


Arsenal-legenden Martin Keown er af den overbevisning, at det var forkert at suspendere Pierre-Emerick Aubameyang, og at det i sidste ende endte med at koste klubben kvalifikation til Champions League.
 
Arteta fratog anførerbindet fra Aubameyang i slutningen af 2021, og en måned senere skiftede gaboneseren så til FC Barcelona i stedet.
 
Her scorede han 13 mål for catalanerne, som sluttede på andenpladsen, mens The Gunners akkurat missede fjerdepladsen til ærkerivalerne Tottenham med to point.
- Manageren sagde: "Ikke mere. Jeg ønsker rollemodeller hos denne klub for disse unge spillere, som har brug for rådgivning". 
 
- Jeg tror, han gjorde det af de årsager. Men på den korte bane påvirkede det holdet, for Arsenal scorede ikke mål nok.
 
- Selvfølgelig skal man respektere værdierne i en fodboldklub, men det skal ikke være på bekostning af Champions League-kvalifikation, som tilfalder Spurs. Han var vores Harry Kane, siger Keown til talkSPORT.
 
- Måske burde man have beholdt ham frem til slutningen af sæsonen, og så kunne Gabriel Jesus være kommet ind, og Aubameyang havde været historie, tilføjer han.
 
Arsenal har i denne sæson en ny mulighed for at spille sig i Champions League, som man ikke har kvalificeret sig til siden 2016/17-sæsonen. Klubben møder lørdag Leicester på hjemmebane.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE