AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:10:2022 10:37
Arsenal-komet skuffet over begrænset spilletid: "Alle vil spille"

Han lægger ikke skjul på, at det er frustrerende.


Eddie Nketiah skrev under på en ny kontrakt med Arsenal i sommer, men siden da er det blevet til begrænset med spilletid for den unge angriber.
 
Nu fortæller Nketiah i et interview med Daily Mail, at han er frustreret over den manglende spilletid indtil videre.
- Ja, alle vil spille fodbold. Træneren træffer hårde beslutninger, og det er op til mig at arbejde hårdt, når jeg får muligheden under kamp og træning for at vise, at jeg burde spille, siger han til avisen.
 
- Jeg er samtidig sikker på, at jeg kommer til at få mine muligheder i løbet af sæsonen, og så er det op til mig at tage dem. Jeg kommer til at presse på for at jeg skal have flere minutter. At klage fører aldrig til noget, fortsætter Nketiah.
 
Nketiah er i denne sæson blevet noteret for et mål og et oplæg i ni kampe. Mål og oplæg er kommet i Europa League. På tværs af alle turneringer, står han noteret for 176 minutter.
 
Arsenal ligger nummer et i Premier League efter otte kampe.
 
Det er ikke tilfældet i Europa League, hvor klubben er nummer to. Det skyldes dog, at gruppens indehaver af førstepladsen, Bodø/Glimt, har spillet en kamp mere end The Gunners.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE